Американски урологичен конгрес 2013: Доклад за лечение на доброкачествено увеличена простата

A-AA+

Изследването категорично показва безопасността и ефективността на Зеления лазер, който използва 180W за справяне със симптоматиката, свързана с доброкачествено увеличена простата. Проучването е направено сред повече от 200 пациента, в 29 клиники в 11 европейски държави.На едно от най-престижните в света на урология световни събития този месец бяха докладвани резултатите от проспективно, мултицентрово, рандомизирано проучване GOLIATH. Изследването категорично показва безопасността и ефективността на Зеления лазер, който използва 180W за справяне със симптоматиката, свързана с доброкачествено увеличена простата. Проучването е направено сред повече от 200 пациента, в 29 клиники в 11 европейски държави. Според АМS Зеленият лазер е най-широко използваният лазерен метод за лечение в момента. Ето как президентът на AMS Камил Фархат обяснява защо уролозите го предпочитат:

“Зеленият лазер е водещ метод в минималноинвазивната хирургия при увеличена простата в световен мащаб. Той безболезнена, иновативна, безкръвна алтернатива на ТУРП. Ако не се лекува, ДПХ (доброкачествена хиперплазия на простатата) може да доведе до трайно увреждане на пикочо-отделителната система. Надяваме се с нашата лазерна техника да помогнем на повече хора, които се подлагат на операция за отстраняване на простатата, като получат по-лесно възстановавяне и се завърнат към своя активен начин на живот по-бързо.”

По време на процедурата със Зелен лазер, лекарят използва определена дължина на вълната за отстраняване излишната простатата тъкан, създавайки по-голям канал за преминаване на урината. Иновативната, амбулаторна процедура е подходяща за пациенти с уголемени простатни жлези, осигурява бързо подобрение, силна струя, незабавно и трайно облекчение на симптомите на долните пикочни пътища.

Зеленият лазер е наличен в 70 страни, включително и в Хил клиник, София и е бил използван за лечение на повече от 700 000 пациенти по целия свят и над 600 в България.

източник: www.pharmabiz.com

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!
реклама

Профилактика и лечение на урологични заболявания в Хил клиник

Урология на простатата
Всеки мъж, живял достатъчно дълго се сблъсква с проблеми с простата си.
Урология на камъните
Иновативен лазерен метод за разбиване на всички видове урологични камъни, където и да се намират.
Обща урология
Индивидуален подход, ефективно лечение и профилактика на болести на уринарната система