Български уролози с публикация в World Journal of Urology

A-AA+

Български уролози с публикация в World Journal of UrologyWorld Journal of Urology публикува труд на д-р Санча, д-р Боцевски, д-р Коцев и д-р Георгиев по въпросите на лазерната урология, информират от Хил клиник! Това е първата публикация на български уролози в най-престижното научно издание в света.

Екипът от специалисти на българската клиника е известен с огромния си опит при отстраняване на увеличена простата със Зелен лазер споделя с международната урологична общност своята успешна практика. Тяхната публикация е фокусирана върху метода на енуклеацията, чрез който е възможно безкръвното и безопасно да бъдат отстранени дори много големи простатни жлези с тегло над 100g. Създаден специално за лечение на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ), Зеленият лазер представлява най-доброто до момента в лазерната хирургия – щадяща пациента алтернатива на отворената операция. Зеленият лазер запазва сексуалната функция на мъжа и способност за контролирано уриниране (континенция) и осигурява гарантирано силна струя.

Публикацията в World Journal of Urology е признание за експертизата и качеството на медицинската и научна работа на уролозите на Хил клиник. Това поставя българската урология на световно ниво, осигуряващо на пациентите безкръвно и ефективно лечение на проблемите с простатата, което се извършва от екип от опитни уролози.

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!