Дни на отворените врати в Хил клиник

A-AA+

Дни на отворените врати в Хил клиник.Като референтен център за Балканите на американския гигант AMS, в Хил клиник бяха организирани Дни на отворените врати с цел да се покажат иновациите в областта на урологията.

“Не искаме да изолираме опита и знанията си в областта на лазерната урология от останалите колеги. Смятаме, че българската урология е на световно ниво и сме горди, че сме част от специалност, която има потенциала да прекрачи от традиционната към безкръвната хирургия.” споделят от Хил клиник “Затова поканихме едни от най-перспективните млади уролози на отворена симулационна сесия със Зелен лазер (GreenLight) за отстраняване на увеличена простата.”

Компютърен симулятор на Зелен лазер в Хил клиник.Лично д-р Фернандо Санча – световен обучаващ в метода и признат за един от най-талантливите съвременни хирурзи представи в детайли начина на работа и ефективността на Зеления лазер. В Хил клиник «гостува» компютърен симулатор на лазера, който реалистично пресъздава операция на простатата и служи за усъвършестване на хирургичните умения на млади специалисти. Д-р Боцевски, д-р Коцев и д-р Георгиев споделиха интересни случаи, а пациенти, оперирани последните 4 години, разказаха как се чувстват.

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!