Зелен лазер и Тулиум лазер под един покрив в Хил клиник

A-AA+

Зелен лазер и Тулиум лазер под един покрив в Хил клиникТулиум лазер е новата придобивка в операционната зала на Хил клиник. До сега уролозите в клиниката помогнаха на много български мъже, отсранявайки увеличената простата безкръвно и безболезнено с високотехнологичен зелен лазер. И двете технологии са усъвършенствани и се използват успешно в борбата с урологичните проблеми.

Безспорно, зеленият лазер е най-добрата алтернатива за пациентите. Благодарение на него урологът премахва увеличената простата без кръвозагуба и без опасност от усложнения след хирургическата интервенция. Операцията се извършва без рязане на тъкани. Микро-тънко оптично влакно се прокарва през пикочния канал до простатата. Лазерният лъч преминава през влакното и концентрираната светлинна енергия приложена директно върху увеличената жлеза води до изпаряване на разрастналата се излишна тъкан. Към момента операции със зелен лазер се извършват с единственият в България апарат в операционната зала на Хил клиник.

При някои пациенти по-подходящ за подобна операция се оказва Тулиум лазерът. Vela XL е второ поколение немска медицинска техника. Благодарение на него операцията се извършва по-ефективно и за по-кратко време, в сравнение с подобни лазерни системи.

Vela XL е второ поколение немска медицинска техника. Благодарение на него операцията се извършва по-ефективно и за по-кратко време, в сравнение с подобни лазерни системи.

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!