Канадски топ уролог “на гости” в Хил клиник

A-AA+

д-р Фернандо Санча оперира със зелен лазер в присъствието на проф. д-р Дийн Елтерман от TorontoПоредната сесия със Зелен лазер на екипа на Хил клиник под ръководството на д-р Фернандо Санча беше наблюдавана от единственият канадски лекар, който използва напредналата технология в страната си проф. д-р Дийн Елтерман от Toronto Western Hospital към University of Toronto.

Традиция е в операционната ежемесечно да гостуват най-добрите в света уролози, за да наблюдават перфектната работа на д-р Санча, да споделят личен опит и да усъвършенстват медицинските си умения.

Пациентите са мъже с увеличена простата и неприятните симптоми, които тя причинява (често уриниране, нощно ставане, изпускане, кръв в урината и спермата, болка и дискомфорт) отпадат веднага след интервенцията.

Зеленият лазер (Green Light) е наречен “новия златен стандарт” при лечение на ДПХ именно поради абсолютната си ефективност при отстраняване на увеличената простата, атравматичност, липса на кръвозагуба, драстично намаляване на риска от инконтиненция или импотентност. След операцията мъжете се възстановяват бързо, чувстват се отлично и имат напълно съхранена сексуална функция.

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!
реклама

Профилактика и лечение на урологични заболявания в Хил клиник

Урология на простатата
Всеки мъж, живял достатъчно дълго се сблъсква с проблеми с простата си.
Урология на камъните
Иновативен лазерен метод за разбиване на всички видове урологични камъни, където и да се намират.
Обща урология
Индивидуален подход, ефективно лечение и профилактика на болести на уринарната система