Нестандартен начин да се напомни на мъжете да следят простатата си

A-AA+

Филмът Ден на бащата цели да повиши информираността на аудиторията по проблема с простатния карцином.На големите екрани във Великобритания излиза нов екшън със специална мисия. Филмът “Ден на бащата” цели да повиши информираността на аудиторията по проблема с простатния карцином, достигайки до по-широка публика по неочакван и забавен начин.

Интригата в “Ден на бащата” е една банда, която се събира отново да направи удар, но един от тях е починал, а друг иска да прекъсне с криминалната кариера. Напрежението расте и в крайна сметка се оказва, че те не планират нападение изобщо. Това, което ги свързва е ракът на простатата.

С разгръщането на фабулата героите споделят своя опит с рака на простатата и неговото лечение. Всеки от тях е на различен етап от болестта и всяка история разкрива различен аспект на рака, различни симптоми, различни страхове и въздействието на рака върху мъжете и техните семейства.

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!
реклама

Профилактика и лечение на урологични заболявания в Хил клиник

Урология на простатата
Всеки мъж, живял достатъчно дълго се сблъсква с проблеми с простата си.
Урология на камъните
Иновативен лазерен метод за разбиване на всички видове урологични камъни, където и да се намират.
Обща урология
Индивидуален подход, ефективно лечение и профилактика на болести на уринарната система

Остави коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>