Операционната зала на бъдещето е в София

A-AA+

Първата истинска 3D камера работи в Хил клиник при лапароскопско лечение на рак на простата и бъбреци

Първата истинска 3D камера работи в Хил клиник при лапароскопско лечение на рак на простата и бъбрециСъвременната медицина е високотехнологична, което означава, че използва сложна апаратура, която непрекъснато се революционизира и усъвършества. Уникална цифрова платформа KARL STORZ OR1 FUSION ™, която интегрира всички данни и видео изображения от устройствата, които се ползват при лапароскопска операция, е налична в столичната Хил клиник.

Болничното заведение е предпочитано от пациенти с рак на простата и бъбреци, защото там операциите се правят от най-добрия в Европа лапароскопист проф. Д-р Щолценбург, който е така перфектен в работата си, че няма случай негова интервенция да е преминала в отворена.

Именитият уролог е Ръководител на отделение в Университетска болница в Лайпциг (Германия) и Главен консултант на Хил клиник.

Иновативната технология, с която проф. Щолценбург ще ползва за първи път по време на операционна сесия на 4 октомври 2013 г. в Хил клиник, разпределя некомпресирани данни, видео, графики, аудио и компютър през IP мрежа. Опростената архитектура на системата позволява безпроблемна комуникация и контрол, а липсата на кабели превръщат работното място в почти нереална визия от бъдещето.

„Всичко, което правим в Хил клиник – въвеждане на нови технологии, усъвършенствани техники и перфектно обучен персонал е в името на пациентите. Искаме българските мъже да бъдат излекувани безкръвно и безболезнено от рака, да преодолеят с лекота това препятствие в живота си и да продължат здрави, силни и работоспособни своя път. Доволен съм, че помагаме на толкова много хора, всеки месец идвам в България и консултирам десетки онкологично болни пациенти. Най-голямата ми радост е, когато идват на повторен преглед след операцията и са окончателно излекувани от рака! Това е голямата ни победа над коварната болест, успех, който постигам заедно с д-р Боцевски, д-р Коцев и д-р Георгиев в Хил клиник.” разказва проф. Д-р Щолценбург

Иновативната техника позволява на екипа, ръководен от видния немски уролог по-добра реакция по време на операция, по-прецизно отделяне на тумора и не на последно място по-бърза интервенция. Така пациентът стои по-малко време под упойка, не губи кръв, няма постоперативни усложнения, запазва своята сексуална функция и континенцията. Всичко това прави лапароскопоското лечение в Хил клиник толкова желано от българите, покосени от рака.

„Бъдещето на хирургията е в ергономичните, ефикасни и безопасни цифрови системи и 3D камери. Много сме благодарни на нашите партньори KARL STORZ, че не спират да развиват медицинската апаратура и че ни дават възможност да предложим на пациентите най-напредналите методи на лечение за отстраняване на простатни и бъбречни карциноми.” сподели д-р Боцевски, уролог в Хил клиник. „Ние не само сме нетрадиционна клиника, не само вървим в крак с модерната авангардна медицина, не само сме привлекли като опериращи топ специалистите на Европа, но и имаме персонално отношение към всеки пациент, прекрачил прага ни.”

За повече информация, потърсете специалистите на Хил клиник: www.hillclinic.com

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!
реклама

Профилактика и лечение на урологични заболявания в Хил клиник

Урология на простатата
Всеки мъж, живял достатъчно дълго се сблъсква с проблеми с простата си.
Урология на камъните
Иновативен лазерен метод за разбиване на всички видове урологични камъни, където и да се намират.
Обща урология
Индивидуален подход, ефективно лечение и профилактика на болести на уринарната система