Сода бикарбонат срещу рак

A-AA+

Содата за хляб има изключително силен антиканцерогеген ефектСодата за хляб има изключително силен антиканцерогеген ефект, тъй като въздейства върху рН средата на организма и възпрепятства развитието на рака на простатата.

В световните научни среди все по-често се чуват твърденията, че основната причина за повечето видове рак са гъбичките. Натривият бикарбонат, ползван често в домакинството за приготвяне на тестени вкуснотии, има проста структура и притежава способността за бързо и дълбоко проникване в мицела. Хлебната сода запазва за дълго време способността си на проникване в гъбичките и бързо се разгражда. По този начин гъбичният мицел няма достатъчно време да се прекодира. Това е простата, но ефективна схема, по която содата за хляб унищожава раковите клетки. Разбира се лечението със сода за хляб, не може да бъде единствената терапия, но може да съпътства онова, назначено от лекар.

Запознати препоръчват терапията със сода бикарбонат (в която основна съставка е NaHCO3) да се прилага в големи дози и в продължение на около десетина дни за първия цикъл на лечение. Нашумелият напоследък италианец Симончини съобщава, че успява да намали размери на тумор от 2 до 4 см при един курс на лечение. Дозата, която Тулио Симончини препоръчва е около 500 кубически см. на 5 % натриев бикарбонат, която се инжектира в тялото. Според него лечението трябва да се извършва под лекарски контрол и касае много видове злокачествени тумори. За съжаление при част от пациентите на Симночини терапията не подейства и той беше арестуван.

Счита се, че разпространението на метастази в организма е нахлуване на злокачествените клетки в органите и тъканите. Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичките започват да се разпространяват в организма. Те могат да бъдат унищожени само от силен имунитет. В същото време химиотерапията унищожава имунната система и пречи на оздравяването. Истината за содената панацея вероятно тепърва ще бъде разкрита, но така или иначе е много разпространена както в Европа, така и зад океана.

Например народният лечител Джим Келмън е още по-категоричен и заявява: “Няма тумор на този свят, който да не може да бъде заличен с малко готварска сода и кленов сироп!”

Известната с алтернативната си мисъл Елена Рьорих (създателка на учението Живата етика) също е привърженичка на бикарбонатната терапия. Тя последователно съветва да се приема сода за хляб в съчетание с топло мляко.

Великият Учител (Махатма Мория) съветва ежедневно да се приема сода. Според него заради изцерителната й сила източните народи я наричат пепел от божествения огън.

Истина е, че киселата среда подпомага растежа на раковите клетки, а алкалната го ограничава. Доказано е, че има възможност отчасти да се постигне концентрация на натриев бикарбонат (NaHCO3) чрез перорален прием. Постигането обаче на постоянна алкална среда чрез прием на сода за хляб е спорно.

Доколко борбата на човечеството с карцинома е въпрос на големи количества сода бикарбонат засега не се знае. Неоспорим е само фактът, че малко сода за хляб помага при стомашни киселини.

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!
реклама

Профилактика и лечение на урологични заболявания в Хил клиник

Урология на простатата
Всеки мъж, живял достатъчно дълго се сблъсква с проблеми с простата си.
Урология на камъните
Иновативен лазерен метод за разбиване на всички видове урологични камъни, където и да се намират.
Обща урология
Индивидуален подход, ефективно лечение и профилактика на болести на уринарната система