Супердоктор – новото ТВ предаване за медицина

A-AA+

Супердоктор - новото ТВ предаване за медицинаКой е ключът към постигането на крепко здраве? Как да постигнем привлекателен външен вид и да се грижим за него? Как да се храним здравословно?

“Супердоктор” е новото ТВ предаване, което се заема със задачата да ни отговори на тези, както и на много други въпроси, които вълнуват всички нас. Проектът на Bulgaria On Air стартира през настоящата 2015 г. и ще се излъчва всяка събота от 08:30ч, а ако го пропуснете, ще имате възможност да гледате повторението в неделя от 15:30ч.

Водещите са двама: популярната радио и тв журналистка Ива Дойчинова и д-р Юлиан Коцев, който е лекар уролог, специалист в Хил клиник. Гости на предаването ще бъдат доказани лекари от различни области на медицината. С тях ще се срещаме както в студиото, така и в техните кабинети, за да получим отговори на актуални медицински въпроси.

Водещите са двама: популярната радио и тв журналистка Ива Дойчинова и д-р Юлиан Коцев

„Супердоктор“ е предаване за днешния ден в медицината, която ни помага тук и сега да живеем качествено. Най-добрите доктори идват буквално в дома ни, за да се погрижат за здравето, красотата и тонуса ни. Като човек правя възможното, за да се чувствам отлично всеки ден, а като журналист – да представям хората и възможностите това знание да бъде достъпно за всички. Популярни личности ще споделят как се грижат за здравето на тялото и духа си, а в мини реалити формати ще ви показваме как се променя животът и самочувствието на пациенти преди и след медицински и естетически процедури. Ще говорим за хранене, начин на живот и решаване на реални здравни проблеми. Здравето е най-важният фактор за това да бъдем щастливи и ние ще работим за това“, убедена е Ива Дойчинова.

Гост на пилотното издание е Юлиана Дончева в разговор по темата за бремеността и майчинството в зряла възраст. Д-р Валянова прави практическа демонстрация на свойствата на филъра и биостимулатор Елансе (Ellanse). За свръхтеглото и връзката му с дефицита на витамин D през зимата обяснява д-р Николова. Отговори на въпроси, свързани с биопсията, дава д-р Георгиев.

В следващите предавания, „Супердоктор“-ът ще ни срещне с известни личности, които ще споделят своите рецепти за здравословен и пълноценен живот.

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!