5 заболявания, за които пенисът може да ви предупреди

A-AA+

5 заболявания, за които пенисът може да ви предупреди

 1. Пенисът е по-мек, трудно осъществявате полов акт и достигане еякулация
  Невъзможността за добра и продължителна ерекция е предвестник на на сърдечно-съдови заболявания. Тъй като кръвоносните съдове в пениса са много по-чувствителни и податливи на промени в сравнение с тези на мозъка и сърцето половият член първи губи функционалност.
 2. Промяна в цвета на урината
  Промяната в цвета на урината или на спермата може да е признак за заболяване на простатата или проблем с бъбреците. Не трябва да се изключва и възпаление на пикочния мехур.
 3. Намаляване на чувствителността
  Първи признак за влошено хранене, липса на цинк, калий, витамини от групата В, което се отразява на сексуалната чувствителност, но в последствие засяга мозъка, цялата нервна система и т.н.
 4. Често уриниране, многократно уриниране нощем
  Това вероятно и сигнал за проблем с отделителната ви система, най-често се дължи на проблем с простатата. Задължително се консултирайте с уролог.
 5. Изкривяване на пениса
  Ако пенисът ви в еректирало състояние се изкривява настрани, най- вероятно сте засегнат от болестта на Пейрони. Изкривяването трябва да е на повече от 30 градуса. Причината може да е високо ниво на кръвната захар и диабет, за който дори не подозирате. Неперенно идете на лекар.
Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!