Антималигноцит – българско откритие срещу рака

A-AA+

Антималигноцит е лекарство, което побеждава рака, твърди Продан ХристовПродан Христов твърди, че е изобретил формула на лекарство, което успява да победи чумата на нашия век – рака. Той сам приготвя лекарството от дома си в Австрия и твърди, че има стотици хора, които са били безнадеждно болни, но са успели да се излекуват, благодарение на антималигноцит (Antimalignocyt). Христов твърди, че този медикамент показва разлагащ ефект върху злокачествените тумори в карциномни и саркомни случаи без каквито и да е нежелателни ефекти. Откривателят, разполага с документация от Рингберг-Клиник – специализирана клиника за лечение на ракови заболявания с ръководител д-р Йозеф Иселс, където се твърди, че “клинично CH23 оказва еднозначно благоприятно действие врху малигнени заболявания”.

В състава на препарата са включени екстракт от божур, лопен и 283 мг от шест вида аминокиселини. За две от съставките е доказано, че в определена терапевтична концентрация имат антиканцерогенен ефект – божурът и аспарагиновата киселина, която има свойството да увеличава продукцията на нуклеинови киселини и енергия в клетките.

Медицински доказателства за ефекта на лекарството няма, но за сметка на това много болни от карцином (вкл. рак на простатата) пациенти споделят, че чувствително са се подобрили след приема му.

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!