Операции на живо демонстрираха в Хил клиник

A-AA+

Операции на живо демонстрираха в Хил клиникОтново в Хил клиник гостуват водещи лекари, които искат да наблюдават на живо операции със Зелен лазер при мъже с увеличена простатна жлеза. Тези дни известният в Колумбия уролог д-р Рафаел Кастеланос, ръководител на отделението по урология в една от най-големите болници в Меделин (clínica Medellín, Universidad Ces), урогвайският уролог д-р Ернике Кардозо, младия и обещаващ специалист д-р Виктор Риоз (в момента уролог във френската CLINIQUE SAINT AUGUSTIN) и професорът в Университета в Меделин д-р Давид Руиз (Universidad Ces) бяха посетители в операционния блок на българската болница. Обичайно всеки месец оперативните сесии, водени от д-р Фернандо Санча в клиниката ни се наблюдават от лекари, които имат интереси в лазерната урология и които идват, за да почерпят опит.

Скъпоструващите лазери, с които разполагат българските лекари дават възможност за безкръвни и безрискови операции на простатна жлеза. Премахват се жлези без ограничения в обема, вкл. над 200-грамови. Използват се лазерната вапоризация и лазерната енуклеация, втората няма аналог в отстраняването на ДПХ.

“Д-р Санча е безспорно най-добрият уролог в света, практикуващ лазерна енуклеация. Впечатлен съм от уменията му, а екипа на клиниката ви ме порази с бързината и компетентността си. Всеки беше на своето място, работата се върши прецизно и акуратно. Ще си тръгна с отлично мнение за здравните специалисти в България, а аз имам поглед върху доста болници по света. Поздравления.” разказа проф. д-р Давид Руиз.

Екип на Хил Клиник провежда операции на живо

Екип на Хил Клиник провежда операции на живо

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!