1000 безплатни прегледи предоставя Хил клиник

A-AA+

Movember: 1000 безплатни прегледи предоставя Хил клиникНа 1 ноември, в Деня на народния будител, столичната Хил клиник обяви старта на световната кампания срещу рака на простатата #MOVEMBER в България. Клиниката от години организира различни събития, свързани с международната инициатива и беше първата болница у нас, която се включи в нея.

През 2020 г. урологичният екип на столичната клиника решава да предостави на всички университетски преподаватели в България, които счита за съвременните народни будители, безплатен профилактичен преглед на простатата. Хил клиник е специализирана в урологията и онкоурологията е предпочитано място за мъжете в зряла възраст с уринарни проблеми. Нейният екип е известен с високия си професионализъм, много опит в лечението на заболяванията на простатната жлеза и неизменно отлично ниво на медицинските услуги.

От Хил клиник мотивират кампанията си така: “Вярваме, че всеки мъж на зряла възраст трябва да има достъп до качествена медицинска грижа и профилактика на едно от най-разпространените и фатални заболявания – рака на простатата. Вратите на Хил клиник са отворени за всички университетски преподаватели в страната, които са в рисковата възраст над 55 години. Това е нашата благодарност към тяхната работа на метори, вдъхновители и разпространители на знание. Съзнаваме добре, че ние също нямаше да сме добри специалисти, ако не ни бяха обучавали отдадени, знаещи и талантливи преподаватели в университета, които и до ден днешен ценим и уважаваме. В диагностичния пакет, който тези мъже ще получат в клиниката ни безплатно, са включени PSA туморен маркер, ехография на органите в малък таз, IPSS индекс, ректално туширане и консултация с опитен специалист уролог. Кампанията продължава през целия месец под мотото на световното движение Movember “Да спрем тенденцията мъжете да умират твърде рано от простатен карцином.”

за детайли относно кампанията 02 439 3131

Харесахте ли статията? Споделете я с приятели!